Hilda Bijl-BosmanHilda Bijl-Bosman

 

Functie:    

Secretaresse

 

Telefoon:

+31 (0)528 - 870010

 

Vestiging:    

Hoogeveen

 

E-mail:    

hbijl@bosboon.nl

 

Na het behalen van haar INAS-diploma is Hilda in 1984 aan het werk gegaan bij de Belastingdienst (eerst in Hoogeveen, vanaf 2003 in Emmen) als administratief medewerkster. Van oktober 1992 tot en met oktober 1997 heeft zij, samen met haar partner Willem, op Bonaire gewoond. Hij werd toen uitgezonden via de Belastingdienst. In die periode is hun zoon Marco geboren. Na terugkomst in Nederland in 1997 kon zij haar oude baantje bij de Belastingdienst weer oppakken en daar werkt zij nog steeds, 18 uur per week.

 

In juli 2012 werd Hilda door Marchien Stuifzand gevraagd of zij een paar uur in de week bij BosBoon Expertise wilde komen werken. Deels ter vervanging van Marchien en voor Hilda een mooie gelegenheid om wat meer uren te kunnen werken. Sinds september 2012 stapt Hilda op de woensdagmiddag en donderdag met veel plezier op haar fiets om aan de Donau in Hoogeveen aan het werk te gaan bij BosBoon Expertise.

 

In haar vrije tijd gaat Hilda regelmatig naar de bioscoop, leest zij graag en gaat zij vaak een eind wandelen met haar hond (dit vaak in combinatie met een tochtje in het terrein in haar 4x4tje).

 

vorige pagina